ماجرای همیشگی حمله به ایران
 
تکاور-تجهیزات-ارتش-امام زمان
تکاور سایبری
 
 
دو شنبه 17 مهر 1391برچسب:, :: 1:28 ::  نويسنده : سربازان گمنام

در واقع با آغاز جنگ بی شک تلاش ایران بر این است که این نبرد تا نابودی کامل سرزمینی به نام اسرائیل پیش رود.
مساله دیگر این است که در مقایسه توان نظامی ایران و اسرائیل باید این نکته را در نظر گرفت که تهاجم اسرائیل به ایران اگرچه تنها در قالب حمله موشکی است و این تقابل موشکی از سویی ایران نیز رخ خواهد داد اما در مورد ایران باید گفت حمله به تلاویو تنها از راه هوایی نخواهد بود و این امکان بر خلاف اسرائیل برای ایران وجود دارد تا با نیروهای زره ای و زمینی سنگین وارد تلاویو شده و با توجه به تفاوت های زیاد دو ارتش از جمله برخورداری از قوای استشهادی در نیروهای مسلمان بی شک کار دولت اشغالی به سرعت یکسره خواهد شد.

ابعاد تاکتیکی حمله نظامی ایران به اسرائیل

اسرائیل برای حمله به ایران نیازمند اجازه، هماهنگی و کمک امریکا و غرب می‌باشد. ایران باید در زمان کنونی که غرب و امریکا در وضعیت انفعال قرار دارد اسرائیل را نابود نماید. به دلیل مشخصات منحصر به فرد دولت آقای دکتر احمدی‌نژاد و بیداری اسلامی کشورهای منطقه متاثر سیاست های نظام و دولت دهم جمهوری اسلامی ایران؛ حمله نظامی ایران به اسرائیل باید در زمان کنونی و تا قبل از سال 2014 پایان دولت دهم انجام شود.

لذا مبتنی بر دکترین دفاع پیش دستانه بایستی اسرائیل را طی ضربه اول و ضربه نهایی مورد حمله نظامی سنگین قرار داد. در گام اول از پرده اول حملات نظامی ایران به اسرائیل باید نقاط صفر زمینی اسرائیل مورد انهدام قطعی قرار گیرد. برای این منظور ایران می تواند از

 

ادامه مقاله را در ادامه مطلب مشاهده بفرمایید

موشک های دور برد استفاده کند. از شرقی ترین نقطه ایران تا غربی ترین نقطه اسرائیل حدود 2600 کلیومتر می باشد. اهداف استراتژیک در عمق خاک اسرائیل با موشک های متعارف ایران قابل دسترسی است.

بعضی مشخصات و نقاط مهم اسرائیل که باید مورد حمله قرار بگیرد

تمام اسرائیل به طور کامل باید از بین برود

اسرائیل تنها کشور عمدتاً یهودی در جهان است بر پایه آخرین سرشماری، سازمان مرکزی آمار اسرائیل، این کشور در حدود هفت میلیون و 500 هزار تن جمعیت داشته‌است که در حدود پنج میلیون و 700 هزار نفر از ساختار جمعیتی آن را یهودیان تشکیل داده‌اند. و مابقی ساختار جمعیتی از مسلمان‌ها، مسیحیان، دروزها و سامریون تشکیل شده‌است. هم‌چنین بزرگ‌ترین بخش از اقلیت‌های قومی را شهروندان موسوم به عرب اسرائیلی تشکیل می‌دهند.

• ناحیه شمالی. جمعیت: 900/241/1. مرکز: ناصره

• ناحیه حیفا. جمعیت: 700/880. مرکز: حیفا

• ناحیه مرکزی. جمعیت: 000/770/1. مرکز: رمله

• ناحیه تل‌آویو. جمعیت: 900/770/1. مرکز: تل‌آویو

• ناحیه اورشلیم. جمعیت: 300/907. مکز: اورشلیم

• ناحیه جنوبی. جمعیت: 200/201/1. مرکز: بئرشبع

ساکنین تل آویو، اورشلیم و حیفا را حتی با موشک های شهاب 3 هم می توان مورد هدف قرار داد. تراکم و میزان جمعیت این سه نقطه که با کمترین فاصله از هم قرار دارند نزدیک 60% از مردم اسرائیل را تشکیل می دهد. لذا می توان با موشک سجیل زیرساختها من جمله تاسیسات نیروگاهی، سوختی، آب و فاضلاب، حمل و نقل و ارتباطات و در مرحله بعدی با موشک های شهاب3 و قدر و عاشورا فضای مسکونی شهر را تا انهدام قطعی مردم اسرائیل مورد حمله قرار داد.

انهدام زیرساخت های اسرائیل

انهدام زیرساخت های اسرائیل مانند ایستگاه های راه آهن، فرودگاه ها و تاسیسات هسته ای و اتمی با موشک های سجیل بایستی در دستور کار قرار بگیرد. ایران در ده سال قبل از این با موشک هایی که در دسترس داشت قادر به انجام این عملیات در عمق خاک اسرائیل بود.

انهدام پایگاه های اتمی اسرائیل

نیروگاه هسته ای «رافائل» نیز از قدیمی ترین نیروگاه های اسرائیل است. این نیروگاه مرکز اصلی مهندسی اتمی اسرائیل به شمار می رود. نیروگاه اتمی «عیلبون» دیگر نیروگاه اتمی اسرائیل است که در زیر زمین روستای «نبرین» قرار دارد. ساکنان این روستا سال 1948 مجبور به مهاجرت شدند. این نیروگاه انبار تسلیحات تاکتیکی هسته ای اسرائیل است. اسرائیل در کلاس موشک هایی با قابلیت حمل کلاهک اتمی، موشک میان برد و دوربرد زمین به زمین «اریحا» را که موشکی تاکتیکی است در آنجا نگه داری می کند. برد این موشک ها بین 500 تا 1480 کیلومتر است.

به گزارش روزنامه یدیعوت آحارونوت، رون بن یشال تحلیلگر مسائل نظامی صهیونیستی گفته بود: "هیچ جایی در اسرائیل نیست که در تیررس موشک های ایران نباشد. رون بن یشال گفت: هرچند انبارهای موشکی اسرائیل از لحاظ کمی و کیفی پیشرفته هستند اما تعداد موشکهای موجود در آن که به 100 هزار فروند می رسد همواره در تیررس موشک های ایران است."

اهدافی مانند نیروگاه اتمی دیمونا واقع در مرکز تحقیقات هسته ای نقب از جمله این اهداف می باشند. دیمونا مهمترین نیروگاه هسته ای اسرائیل به شمار می رود که متشکل از 10 ساختمان با حدود سه هزار نفر دانشمند و کارشناس فنی است. کارخانه آزمایش پلوتونیوم اسرائیل نیز در آنجا قرار دارد.

سایت هسته ای اسرائیل برای تولید سوخت های با غنای بالای 90% برای کلاس های هسته ای موشکی و بمب های هسته ای می باشد. آزمایشگاه مشترک آمریکا و اسرائیل برای آزمایش عملیات سایبری بر علیه تاسیسات هسته ای ایران نیز در دیمونا می باشد.

استاکس نت؛ کرم اینترنتی (worm) است که با هدف تخریب و توقف فعالیت تاسیسات هسته ای نطنز در دیمونا آزمایش شده بود. اکستاکس نت جهت نفوذ در کامپیوترهای کنترل و مدیریت مبتنی بر تکنولوژی های شرکت زیمنس ساخته شد. این کرم اینترنتی توسط یک متخصص روس همکار در پروژه نیروگاه اتمی بوشهر با وسائل ذخیره ساز کامپیوتری به سرعت در تاسیسات هسته ای ایران منتشر شد که با هوشیاری و دفاع سایبری متخصصین ایرانی این حمله ناکام ماند.

با توجه به استراتژی مطرح شده اوباما در دوهفته گذشته که در آن استفاده از نیروهای زمینی همانند آنچه در افغانستان و عراق اتفاق افتاد جای خود را به حوزه های دیگری من جمله جنگ سایبری داده است. از این منظر و جهت است که بایستی هدف دیمونا در اولیت حمله ایران به اسرائیل قرار گیرد.

انهدام پایگاه های هوایی اسرائیل

اسرائیل دارای 12 فرودگاه می باشد که تنها سه فرودگاه آن مسافربری می باشد و مابقی پایگاههای نیروی هوایی رژیم صهیونیستی است. پایگاه هوایی SedotMikha محل استقرار موشک های بالستیک جریکو می باشد که در جنوب شرقی پایگاه هوایی Tel Nof محل استقرار هواپیماهای اف15 مجهز به تسلیحات هسته ای قرار دارد. پایگاه هوایی Ramon نیز هواپیماهای اف16 را نگهداری می کند.

انهدام شناورهای سطحی اسرائیل

انهدام نیروهای سطحی و زیر سطحی کشتی های پشتیبانی ارتش اسرائیل به سه روش امکان پذیر است :

1- توسط حملات موشکی در دریاهای تحت نفوذ جمهوری اسلامی

2- توسط گروه های عملیات ویژه در تمامی نقاط جهان

3- مین های دریایی که انواع مختلفی دارد و شامل نمونه های مغروق و کنترل از راه دور است. این سلاح می تواند توسط قایق ها و زیردریایی های ایرانی در آب های اطراف اسرائیل کار گذاشته شود و در صورت لزوم به کارگیری شود.

موشکهایی که می توان اسرائیل را از بین برد

پس از سالهای جنگ تحمیلی با توجه به شرایط موجود منطقه و نتایج حملات موشکی به اسرائیل و فناوری های در دسترس، مسئولان دفاعی کشور اصلی ترین بخش از راهبرد دفاعی کشور در امر بازدارنگی را بر توسعه موشک های بالستیک میانبرد و دور برد استوار کرده اند. تلاش برای افزایش برد، دقت و همچنین تأثیر گذاری و تنوع سرجنگی این موشکها در این روند توسعه مشهود است.

در این گزارش به معرفی مختصر موشک های میان برد و دور برد بالستیک کشور می پردازیم که توانایی رسیدن به محدوده غده سرطانی منطقه یعنی رژیم اشغالگر قدس و نابودی مطلق آن را دارند.

پس از آزمایش موشک شهاب 3 در سال 1377 و اعلام مشخصات آن از جمله برد در حدود 1300 کیلومتر، نگاه دشمنان به توانایی موشکی ایران تغییر کرده و کم کم آرامش از میان نظامیان و بعدها سیاسیون صهیونیست به آرزویی برآورده نشدنی تبدیل شد. زیرا ارائه نمونه های جدیدتر، دوربردتر و دقیق تر از خانواده موشکهای شهاب3 نشان دهنده رسیدن ایران به سطوح بالای فناوری موشکی داشت که نوید محصولات مخوف تری را در آینده می داد.

موشک شهاب3

شهاب3 در ادامه روند توسعه موشک های شهاب-1 و 2 و با رویکرد اعمال تغییرات طراحی در سامانه های مختلف بوجود آمد. شباهت های زیادی از نظر فن آوری بین شهاب 2 و 3 وجود دارد، اما شهاب3 پیشرفته تر بوده و از نظر الکترونیک با فن آوری جدید و رایانه هدایتی پیشرفته از نظر سخت افزار و نرم افزار در ساخت آن استفاده شده است. برد این موشک بیش از 1300 کیلومتر عنوان شد که به معنای توانایی رسیدن به سرزمین های اشغالی فلسطین در صورت شلیک از نواحی غربی کشور بود.

نمونه های مختلفی از شهاب3 تولید شده و به خدمت نیروهای مسلح کشور وارد شد که از نظر برد و زیرسامانه ها ارتقاء یافته اند اما همگی یک مرحله ای سوخت مایع بوده و از سامانه هدایت اینرسیایی برخوردارند. کلاهک آخرین نمونه های شهاب3 از نوع جدا شونده است که پس از رسیدن به قوس نزولی در ارتفاع مناسب از بدنه موشک جدا شده و به سمت هدف ادامه مسیر داده و باعث ناتوانی دشمن در انهدام آن می شود.

همچنین انواع مختلف کلاهک از جمله کلاهک بارانی روی این موشک قابل بکارگیری است. طول این نمونه ها حدود 16.5 تا 17 متر بوده و برد آنها تا 1800 کیلومتر در نمونه های نهایی عنوان شده است. جرم کلاهک آنها نیز تا 1000 کیلوگرم برآورد شده است. با توجه به اینکه کمترین فاصله از نواحی غربی ایران تا دورترین نقطه در سرزمین های اشغالی به 1200 کیلومتر نمی رسد خانواده شهاب3 تهدیدی کاملاً جدی برای هر متجاوز و دشمن محسوب می شود.

عاشورا

این موشک بر اساس موشک شهاب3 ساخته شده و از نوع سوخت مایع و دوربرد است. شکل ظاهری کلاهک این موشک مانند آخرین نمونه های شهاب سه دارای کاهش قطر در قسمت های بالاتر است. در این موشک از زیرسامانه های بومی استفاده شده و قابلیت حمل چند نوع سر جنگی از ویژگی های این موشک است. منابع داخلی برد این موشک را 2500 کیلومتر عنوان کرده اند هر چند که کارشناسان خارجی 25 تا 50 درصد برد بیشتری را برای آن متصور هستند. با توجه به نزدیک بودن ابعاد این موشک و شهاب3، استفاده از سامانه های پرتاب قبلی برای بکارگیری آن مقدور است. این برد برای هدف قرار دادن دورترین نقطه در فلسطین اشغالی از نیمه شرقی هم کشور کافی است.

قدر

موشک قدر1 که در سال 1386 معرفی شده در ادامه توسعه موشک های دوربرد سوخت مایع شهاب به تولید رسید و در واقع یکی از نمونه های خانواده شهاب محسوب می شود. برد این موشک تک مرحله ای در حدود 2000 کیلومتر عنوان شده و از ویژگی های آن زمان کوتاه تر آماده سازی آن در مقایسه با موشک های قبلی است. بدین تریب سرعت واکنش این موشک بالاتر است. نمونه هایی از این موشک مجهز به کلاهک خوشه ای نیز معرفی شده که کلاهک این موشک ها نیز از نوع جدا شوند است. نوع قدر F طولی برابر با 15.86 متر و بردی در حدود 1950 کیلومتر و هدایت اینرسیایی دارد.

سجیل

موشک سجیل نیز مانند قدر و عاشورا در نیمه دوم دهه 1380 خورشیدی معرفی شده و برخی آنرا برترین موشک بالستیک ایرانی می دانند. گواه این مدعا اعتراف کارشناسان خود دشمن در نبود مشابه خارجی برای سجیل است. سجیل اولین موشک دوربرد سوخت جامد ایران و به احتمال بسیار بالا خط شکن موشک های ایرانی در جهت محو اسرائیل از روی نقشه (در صورت نیاز به استفاده از عامل نظامی) خواهد بود. این به دلیل سامانه پرتاب متحرک با قابلیت حمل موشک آماده پرتاب است.

این موشک به دلیل استفاده از سوخت جامد به سرعت و ظرف چند دقیقه آماده پرتاب شده و پس از شلیک نیز پرتابگر آن به سرعت محل را ترک می کند. این ویژگی باعث کاهش احتمال نابودی موشک قبل از پرتاب می شود. همچنین به دلیل شتاب بسیار بالای سجیل امکان ردگیری آن برای دشمن در فازهای اولیه پرتاب بسیار کم و عملآً شانس دشمن برای انهدام سجیل در طی پرواز ناچیز است.

برد سجیل نیز 2000 کیلومتر عنوان و تاکنون در دو نمونه سجیل 1 و 2 معرفی شده که خود نشانگر تلاش صنایع مربوطه برای بهسازی آن است. این موشک از نوع دو مرحله ای بوده که پس از اتمام سوخت مرحله اول، این بخش از موشک جدا شده و مرحله دم روشن می شود. با اینکار بخشی از جرم بدنه که خالی شده و باز اضافه محسوب می شود از موشک جدا شده و به افزایش برد کمک می کند.

 

ایران در کمتر از 9 دقیقه اسرائیل را نابود می کند

سجیل از مجموعه موشک های بالستیک کشور است که با خروج از جو و طی مسیر در چنین ارتفاعی به داخل جو بازگشته و با سرعت حدود 10 تا 12 ماخ(حدود3400 تا 4080 متر بر ثانیه) به سوی هدف سرازیر می شود که انهدام آنرا برای تمام سامانه های دفاع هوایی موجود ناممکن کرده است. این نکته نشانگر پیشرفت فناوری موشکی کشور در رسیدن به چنین دستاورد مهمی است. همچنین فناوری سوخت جامد مرکب که در این موشک استفاده شده علاوه بر ویژگی های رانشی مطلوب، عمر انبارداری بالایی را نیز برای این موشک به دنبال دارد.

سامانه هدایت موشک های بالستیکی که به آنها اشاره شد از نوع کنترل بردار رانش است که با استفاده از تیغه هایی در خروجی پیشران موشک اقدام به تغییر جهت گازهای خروجی از موشک کرده و جهت موشک را تصحیح می نمایند. این سامانه بسیار بهتر از سامانه های متکی به سطوح کنترلی بالک عمل کرده و یکی از عوامل دقت بالای موشکهای ایرانی، بهینه سازی این سامانه در کشور است.

4ویژگی مهم «سجیل 2» نسبت به شهاب 3

4ویژگی موشک زمین به زمین سجیل 2 به نسبت موشک شهاب 3 را می توان نوع سوخت، سرعت، دقت و سیستم ناوبری آن ذکر کرد.

ایجاد یک توان دفاعی موشکی از اواخر دهه 70 شمسی (اواخر دهه 90 میلادی) در دو مرحله و بعد از تاسیس سازمان هوافضا در وزارت دفاع کشورمان آغاز شد که نیروی موشکی با سوخت مایع و نیروی موشکی با سوخت جامد را دربر میگرفت.

ابتدا در زمینه سوخت مایع آغاز به مطالعه و تحقیق و تولید شد که نتیجه اولیه آن خط تولید موشکهای زمین به زمین با سوخت مایع بود و در این مرحله موشکهای شهاب و خصوصا شهاب 3، قدر و انواع دیگر تولید شدند.

چرا امکان استفاده از سیستمهای ضد موشکی علیه ایران وجود ندارد؟

موشک 23623 کیلوگرمی سجیل، در زمان 835 ثانیه(13 دقیقه و 55 ثانیه) به بیشینه برد خود می رسد. این موشک طولی در حدود 17.57 متر، 1.25 متر قطرو سر جنگی به جرم 500 کیلوگرم از نوع جدا شونده دارد که این دو ویژگی یعنی حجم کوچک هدف و سرعت باالای آن؛ احتمال موفقیت دشمن را در استفاده از سیستمهای ضد موشک خود به حداقل می رساند. سامانه های هدفگیری ناوبری و هدایت سجیل دقت بسیار بالایی را برای آن به ارمغان آورده اند که برای این موشک ارزش عملیاتی زیادی را ایجاد کرده است.

موشک سجیل 2 از سوخت جامد استفاده میکند که نسل جدیدتری از سوخت موشک به شمار میرود. همچنین این موشک از سرعت و دقت بیشتری در برخورد با هدف بهره برده و از عملکرد منحصر به فردی در سیستم ناوبری به نسبت دیگر موشکهای زمین به زمین ایران برخوردار است.

موشک های سوخت مایع با توجه به نیاز به شارژ شدن سوخت در مخازن پیش از پرتاب، زمان آماده سازی زیادی دارند. در این حالت امکان شناسایی موشک پیش از پرتاب وجود دارد. برای رفع این مشکل از سالها پیش سیلوهای زیرزمینی برای پرتاب موشک های بالستیک در نقاط مختلف کشور ساخته شده می توان موشک شارژ شده و آماده شلیک را تا چند ماه در آنها نگاه داشت.

با توجه به تعداد زیاد این سیلوها پس از رسیدن زمان تخلیه هر موشک، تعداد زیادی موشک دیگر در سایر سیلوها وجود دارند که آماده پرتاب هستند. بدین ترتیب از موشک های سوخت مایع کشور نیز می توان برای حمله اولیه به دشمن استفاده نمود.

تمامی موشک های بالستیک نامبرده از نظر سامانه های هدایت و برای کاهش بازتاب راداری بهسازی شده آماده شلیک به سوی دشمن هستند. از نظر تعداد به اذعان کارشناسان خارجی تعداد موشک های ایرانی شلیک شونده به اسرائیل در هر روز دهها فروند و برای چند ماه می تواند، باشد. علیرضا فرقانی
چرا اسرائیل به ایران جمله نمی کند؟
جفری گلدبرگ، روزنامه نگار مجله آمریکایی آتلانتیک که سپتامبر سال 2010 گزارشی را با عنوان «نقطه بی بازگشت» منتشر کرده و به نقل از چندین مقام اسرائیلی احتمال حمله این رژیم به ایران را تا جولای سال 2011 بیش از 50 درصد دانسته بود، در تازه ترین گزارش خود هفت دلیل اینکه چرا اسرائیل نباید به ایران حمله کند را ارائه داده است.
1) در حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل مردم بی گناه اسرائیلی هدف قرار می گیرند.
2) این امکان وجود دارد که حمله اسرائیل به درستی صورت نگیرد. نیروی هوایی اسرائیل امکانات و ظرفیت نیروی هوایی آمریکا را ندارد. شاید تنها بتواند یک شلیک به این تاسیسات داشته باشد و شاید این شلیک هم لطمه چندانی به تاسیسات وارد نکند. شاید خلبان های خود را از دست بدهد یا خلبان هایش هدف گلوله قرار گرفته و دستگیر شوند.
3) حتی اگر این حمله به درستی انجام شود، ممکن است تنها تاثیرش تاخیر در برنامه ایران باشد و شاید روند آن را نیز سرعت بخشد. هرگونه حمله پیشگیرانه اسرائیل این ایده را در ذهن ایرانیان القا خواهد کرد که کشورشان برای محافظت از خود نیازمند برخورداری از سلاح هسته ای است. مطمئناً بخش عمده جهان نیز با این ایده موافق خواهند بود و شاید تحریم ها علیه ایران نیز کنار گذاشته شوند. بنابراین تسریع برنامه هسته ای می تواند از پیامدهای حمله اسرائیل به ایران باشد.
4) حمله اسرائیل می تواند باعث افزایش همدردی و دلسوزی اعراب سنی خاورمیانه نسبت به ایران شود که در حال حاضر به دلیل حمایت ایران از دولت بشار اسد، مخالف آن هستند. در حال حاضر ذهنیت اعراب نسبت به ایران و حزب الله لبنان بسیار سخت شده است. حمله اسرائیل می تواند این روند را برعکس کند و حتی از بسیاری جهات لطفی به اسد و حزب الله باشد؛ یکی از این لطف ها می تواند منحرف کردن توجهات از سوریه باشد. ضمن اینکه این حمله برای تمام نیروها در سراسر جهان که به دنبال تثبیت عدم مشروعیت اسرائیل و به انزوا کشاندن آن هستند، بسیار کارساز خواهد بود.
5) این حمله می تواند جنگی عمومی را آغاز کند که پایانی بر آن نیست (مسلماً ایران مدت زمان طولانی است که در جنگی پنهان با اسرائیل و آمریکا است و آمریکا و اسرائیل نیز به صورت نهانی پاسخ این کشور را می دهند) و یک جنگ موشکی می تواند به واقعه ای وحشتناک بدل شود.
6) این جنگ می تواند فاجعه ای برای روابط آمریکا-اسرائیل باشد. آمریکایی ها هیچ همدردی با حکومت ایران ندارند اما تاحدودی این همدردی را با اسرائیل احساس می کنند. حمله اسرائیل به ایران اما واکنش ایران علیه اهداف آمریکایی را به دنبال خواهد داشت. آمریکایی ها از جنگ در خاورمیانه خسته هستند و به خاطر داشته باشید که سربازان آمریکایی در دفاع از کویت و عربستان جان باخته اند اما در دفاع از اسرائیل قربانی نداده اند. شک دارم که اسرائیل آمریکای ها را در چنین مسیری قرار دهد. ضمن اینکه برای اسرائیل هم خوب نیست که خلاف عقاید یک رئیس جمهور آمریکایی عمل کند.
7)رئیس جمهور کنونی آمریکا به شدت در مورد جلوگیری از هسته ای شدن ایران جدی است. به عقیده من، وی در نهایت برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران از زور استفاده خواهد کرد. اما اگر اسرائیل ناگهان اسلحه به دست بگیرد و به ایران حمله کند، جایگاه وی به شدت به خطر می افتد.
یک تحلیل کودکانه:
در هر حمله ی نظامی اسرائیل به ایران،300 تا 500 صهیونیست کشته می شوند!
نیروهای دفاعی اسرائیل به کابینه دولت هشدار دادند که اگر اسرائیل مورد حمله موشکی قرار بگیرد، در هر حمله کمتر از 300 نفر کشته می شود،، این تخمین کمتر از آن چیزی است که ایهود باراک ارائه داده، وی گفته است که در صورت حمله به اسرائیل، در هر حمله تعداد کشته ها به 500 نفر می رسد.
سایت اسپانیایی زبان سپیده دم اسرائیل( aurora-israel )نوشت: «یک حمله موشکی علیه اسرائیل، کمتر از 300 کشته بر جای می گذارد.»
این سایت خبری اضافه کرد: «نیروهای دفاعی اسرائیل به کابینه دولت هشدار دادند که اگر اسرائیل مورد حمله موشکی قرار بگیرد، در صورتی که هماهنگی های لازم صورت بگیرد، در هر حمله کمتر از 300 نفر کشته می شود.»
سایت سپیده دم اسرائیل خاطر نشان کرد: «تخمینی که سازمانهای امنیتی و دیپلماسی در خصوص تعداد کشته شدگان احتمالی ارائه داده اند، کمتر از آن چیزی است که وزیر دفاع اسرائیل، ایهود باراک ارائه داده، وی گفته است که در صورت حمله به اسرائیل، در هر حمله تعداد کشته ها به 500 نفر می رسد.»
به نوشته این سایت اسپانیایی زبان، یک مقام بلند پایه نیروی هوایی ارتش اسرائیل اعلام کرده است که در صورت حمله به اسرائیل، موشک ها و راکت ها همزمان از طرف ارتش سوریه، حزب الله لبنان، حماس و به احتمال زیاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به سوی اسرائیل روانه خواهد شد.»
سایت سپیده دم اسرائیل در پایان افزود: «نیروی هوایی ارتش اسرائیل تخمین می زند که در طول سه هفته، هزاران موشک به اسرائیل پرتاب می شود که بیش از 300 نفر کشته و صدها نفر زخمی می شوند و خیلی از زیرساخت ها آسیب جدی می بیند، این مقامات هشدار داده اند که این برآورد برای سال 2012 است و برای آینده احتمال دارد این تغییر پیدا بکند.

اندیشکده خاورمیانه در گزارشی تحت عنوان "هدیه اسرائیل به ایران" به قلم "ماروین وین‌بایم در باب نتایج حمله احتمالی رژیم صهیونیستی و حتی آمریکا به ایران نوشت:
وین‌بایم در مقاله خود می‌نویسد: اگرچه اسرائیل حمله ایران را بر اساس حق خود مبنی بر نجات جامعه یهودی از حمله اتمی ایران ترسیم می‌کند، لکن با توجه به شواهد ظاهری و پشت پرده، رهبران ایرانی چنین نیتی نداشته و این گمان اسرائیل با واقعیت‌ها تفاوت بسیاری دارد! ایران با استفاده از موج افزایش قیمت نفت در اروپا، می‌تواند اتحادیه اروپا را در سیاست‌های خود کنترل کند، تحریم‌های اقتصادی علیه ایران به احتمال بسیار زیاد از بین می‌رود و قطعنامه‌های سازمان ملل به سمت محکومیت این حمله حرکت می‌کند و آمریکا در جایگاه خود در شورای امنیت سازمان ملل هیچ اقدام قابل قبولی نمی‌تواند از خود نشان دهد. وی در ادامه نتایج حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران می‌نویسد: در صورت حمله به ایران، موج احساس ضد آمریکایی و ضد غربی در منطقه به خصوص پاکستان و افغانستان منفجر شده و ایران با استفاده از نفوذ خود در منطقه می‌تواند به گونه‌ای اجبار آمیز آمریکا و ناتو را از منطقه خارج کند و روابط خود با پاکستان و افغانستان را گسترش دهد و حتی رابطه میان آمریکا و پاکستان بواسطه تأثیر ایران و خشم مردم پاکستان رو به محدودیت می‌رود. بعد از حمله به ایران، بواسطه ضعف کشورهای منطقه خایج فارس، حضور آمریکا در منطقه خلبج فارس غیر قابل پذیرش خواهد شد و ایران به عنوان حریف بلامنازع در منطقه ظاهر می‌شود. وی همچنین درباره عکس‌العمل جمهوری اسلامی نسبت به حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌نویسد: به نظر می‌رسد ایران با استفاده از نفوذ خود در منطقه به خصوص حماس و حزب‌الله، اسرائیل را از پای در می‌آورد و در نگاه کلی حمله به ایران، هدیه بزرگی از سمت غرب به ایران است.
عدم آگاهی از عواقب تهاجم

با وجود اینکه اسراییل نسبت به پاسخ قطعی ایران در قبال چنین تهاجمی اطمینان کامل دارد اما با این حال هیچ ارزیابی روشنی از نتایج پاسخ قطعی ایران به این تهاجم وجود ندارد.
هیچ ارزیابی دقیقی از حجم و سطح این پاسخ در اختیار دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی این رژیم نیست.
مدت زمان پاسخ ایران نیز به چنین تهاجمی روشن نیست. آیا ایران به حملات موشکی در طی چند ساعت اکتفا خواهد کرد و یا اینکه با ورود قطعی حزب الله لبنان در شمال و برخی گروه های مقاومت فلسطینی در غزه در جنوب به دامنه پاسخ ،آتش جنگ مدت ها زبانه خواهد کشید؟ بنابراین تردید در ارزیابی عواقب ویرانگر چنین تهاجمی اولین مانع در اتخاذ چنین تصمیمی است.
عدم نتیجه بخش بودن تهاجم
اسراییل به خوبی می داند که ایران با تکمیل چرخه سوخت هسته ای و به دست آوردن پیشرفت های فنی لازم، از نقطه غیر قابل بازگشت عبور کرده است . بنابراین تهاجم فرضی در بهترین حالت منجر به کاهش سرعت برنامه هسته ای ای ایران خواهد شد.
عدم آمادگی جبهه داخلی اسراییل
در همه جنگ هایی که اسراییل وارد آن شده است جبهه داخلی این رژیم از یک آرامش نسبی برخوردار بوده اما در نتیجه تغییرات استراتژیک در توازن قدرت میان اسراییل و دشمنانش و عمق ناچیز استراتژیک رژیم صهیونیستی ،در جنگ آینده جبهه داخلی این رژیم تبدیل به بخشی از میدان نبرد خواهد شد.
این جبهه به هیچ وجه قدرت تحمل آسیب های ناشی از پاسخ قطعی تهران و متحدینش به تهاجم احتمالی اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران را ندارد.
عدم وحدت نظر نخبگان اسراییلهیچگونه اتفاق نظری میان نخبگان امنیتی،نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی درباره حمله به تاسیسات اتمی ایران وجود ندارد.
به غیر از نتانیاهو و ایهود باراک که در ظاهر تهدید به حمله می کنند،اکثریت این نخبگان با وجود نگرانی از برنامه هسته ای ایران،از چنین اقدامی حمایت نمی کنند.
اظهارات صریح مئیر داغان،رئیس سابق موساد و یوال دیسکین،رئیس سابق شین بت(سازمان امنیت داخلی اسراییل) در مخالفت با اقدام نظامی علیه ایران نشان می دهد که جمع بندی سازمان های امنیتی اسراییل از نتایج چنین اقدامی بسیار تکان دهنده است.
فرماندهان سابق و کنونی ارتش اسراییل نیز تا کنون بارها بطور مستقیم و غیر مستقیم مخالفت خویش را از چنین اقدامی اعلام کرده اند چون به خوبی می دانند که با توجه به معادلات کنونی قوا ارتش تحت فرماندهی آنها به تنهایی قادر به اداره چنین نبردی نیست.
عدم تحمل اقتصاد اسراییل
نه تنها اقتصاد جهانی بلکه حتی اقتصاد اسراییل نیز در شرایطی نیست که بتواند نتایج چنین جنگ ویرانگری را تحمل کند.
گزارش های اقتصادی که از سوی بانک مرکزی و وزارت اقتصادی اسراییل در سه سال اخیر منتشر شده بیانگر افت نمادهای اقتصادی این رژیم دارد.
چنین جنگی نه تنها باعث خروج سرمایه های بین المللی از سرزمین های اشغالی خواهد شد بلکه در نظر گرفتن احتمال ورود به جنگ گسترده،زیرساخت های اقتصادی و صنعتی این رژیم نیز به شدت در معرض تهدید جدی قرار خواهد گرفت.
با توجه به نفوذ گسترده نخبگان اقتصادی در هیئت حاکمه اسراییل و در اختیار گرفتن بسیاری از کرسی های مهم در ساختار تصمیم گیری این رژیم،بسیار طبیعی است که آنها با چنین اقدامی مخالفت خواهند کرد.

مخالفت ایالات متحده امریکا

حتی اگر با ساده انگاری بپذیریم که اسراییل بطور یک جانبه تصمیم به اقدام نظامی علیه تاسیسات هسته ای ایران خواهد گرفت چنین تصمیمی با مخالفت شدید امریکا مواجه است.
نه تنها اوباما از راهکارهای دیپلماتیک و تحریم های اقتصادی برای فشار به ایران حمایت کرده است بلکه هیئت حاکمه نومحافظه کار گذشته نیز از اقدام نظامی علیه تاسیسات هسته ای ایران پشتیبانی نمی کردند.
ارزیابی کاخ سفید تا کنون این بوده که چنین اقدامی باعث خواهد شد تا همه خاورمیانه به آتش کشیده شود.
واشنگتن مطمئن است که ایران در برابر حمله به تاسیسات اتمی اش ساکت نخواهد نشست و تعهد امریکا به امنیت اسراییل نیز مانع بی طرف ماندن کاخ سفید در چنین جنگی خواهد بود.
ورود امریکایی ها به این درگیری نه تنها منافع ملی آنها را تامین نخواهد کرد بلکه عملا تهدیدکننده منافع ملی آنها در خاورمیانه است.
"آری شاویت" خبرنگار ارشد و عضو هیات دبیران روزنامه صهیونیستی هاآرتص در یادداشتی که در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شد، آثار و عواقب منفی حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران را برشمرد و عنوان کرد چنین اقدامی منجر به ایجاد بحرانی بزرگ در عصر پس از جنگ سرد خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تبادل آتش میان ایران و اسرائیل، خاورمیانه را به لرزه درخواهد آورد، افزود که این موضوع موجب تنش در میان دوستان ایران یعنی روسیه، چین و هند و دوستان اسرائیل یعنی آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان نیز خواهد شد.
شاویت تاکید کرد که رویارویی ایران و اسرائیل، قیمت نفت را به بیش از بشکه‌ای 250 تا 300 دلار خواهد رساند؛ بازار‌های مالی را بی‌ثبات و اقتصاد جهانی را دچار رکود می‌کند.
وی در ادامه تصریح کرد حمله اسرائیل موجب شعله ور شدن آتش جنگ در منطقه شده که نتایج آن فاجعه‌بار خواهد بود. ایران با تمام امکانات خود شامل حزب‌الله، حماس، موشک‌های شهاب و ساز و کار‌های استراتژیک این حمله را پاسخ می‌دهد. ایران تنگه هرمز را خواهد بست و از تمام مسلمانان جهان می‌خواهد تا از آن حمایت کنند.
روزنامه‌نگار هاآرتص افزود اگرچه رژیم‌های عربی به طور مخفیانه از عملیات اسرائیلی‌ها علیه ایران حمایت کنند اما ملت‌های عربی در حمایت از ایران به پا می‌خیزند. میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان، حمله اسرائیل به ایران را تهاجم علیه شرافت و عزت اسلامی خود می‌دانند. کینه‌ای که از اقدام اسرائلی‌ها ایجاد شود برای دهه‌ها باقی خواهد ماند.
وی تصریح کرد آغاز حمله پیش‌دستانه اسرائیل علیه تاسیسات هسته‌ای ایران، پای آمریکا را نیز به این جنگ باز می‌کند چرا که قدرت هوایی اسرائیل محدود است. شهر‌های اسرائیل با 200 هزار موشک تهدید می‌شوند. اگر شهروندان اسرائیل با این موشک‌ها تهدید شوند آمریکا وظیفه می‌داند تا در این جنگ مداخله کند.
شاویت افزود به جای یک حمله برنامه‌ریزی شده و باحمایت بین‌المللی، آمریکا خود را درگیر جنگی می‌کند که خارج کنترل است. این درحالی‌ است که ارتش این کشور به تازگی از باتلاق جنگ عراق خارج شده و سعی می‌کند خود را از بیابان افغانستان رهایی بخشد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ

حضرت مهدی در ادعیه های مختلف به خورشید و آفتاب تشبیه شده‌اند،یادمان باشد «اگر با آمدن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست»
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فصلنامه نظامی و آدرس tofan1919.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 14
بازدید دیروز : 65
بازدید هفته : 80
بازدید ماه : 79
بازدید کل : 131916
تعداد مطالب : 52
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1